Upoznajte me bolje…

Dugogodišnji sam poduzetnik s područja grada Čapljine. Počeo sam od nule, a u počecima radio i više poslova kako bi ostvario napredak. Radio sam i stvarao, te gradio i obnavljao dotrajalo uvijek unutar svojih mogućnosti.

Na svom poslovnom putu trudio sam se ostavljati tragove poštenog rada, poniznosti i ljudskosti. Život sa mnogo rada i izazova, uvijek u poduzetničkom duhu i s vjerom da se pošten rad isplati.

Inzistirao sam na ljudskoj i poslovnoj suradnji sa ljudima i poduzetnicima iz okruženja u kojem živim bez obzira na status, pripadnost i vjeru.

Moje ambicije kao gradonačelnika temeljiti ću na četiri stvari : racionalno, trasparentno, stručno i pošteno.

Moja vizija kako treba raditi gradonačelnik Čapljine

 

Racionalan rad

Racionalno znači da ću novac iz gradske blagajne usmjeravati i ulagati realno i efikasno na dobrobit svima jer vjerujte da ja znam kako je teško zaraditi novac.

 

Transparentan rad

Transparentno ću informirati svoje sugrađane o svim važnim realiziranim i planiranim aktivnostima.

 

Stručan rad

Stručnost ću prepustiti stručnim ljudima da svoje poslove za koje su plaćeni obavljaju bez političkih pritisaka i osigurati im sve potrebne uvjete da se mogu realizirati u svojim karijerama te maksimalno iskoristiti svoje vlastite potencijale.

Pošten rad

Neću imati tolerancije na korupciju i klijantelizam.

Nikada se nisam bavio politikom, niti bio opterećen s njom. Na čin kandidature, osim moje osobne ambicije, potaknuli su me sugrađani moga grada te i sam, uvjeren da možemo i zaslužujemo bolje odlučio sam staviti se na raspolaganje.

Zajedno s Vama graditi ću Čapljinu u kojoj je ugodno živjeti i raditi svima.

Vaš,

Neovisni

Mile Raguž

“Kako biraš, tako živiš”